Dunakeszi kertépítés

Dunakeszi legszebb, családi házas környékén készítettük el ezt fantasztikus fekvésű, csodás kertet. A terület egyik részén díszfák és cserjék kaptak helyet, a talajt pedig kavicsréteggel mulcsoltuk, hogy meggátoljuk a gyomosodás és a föld kiszáradását. A kert másik felét gyepszőnyeggel borítottuk. A növények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

Bővebben: Dunakeszi kertépítés

18. kerület, kertépítés

Új parcellázású területen, az újonnan megépített családi ház kertjét készítettük el. Több köbméter termőföldet terítettünk szét, majd bambusz, hortenzia és számos egyéb dekoratív növény került beültetésre. A fenn maradt területre gyepszőnyeget telepítettünk. Az egész kertet automata öntözőrendszer látja el vízzel.

Bővebben: 18. kerület, kertépítés

13. kerület, öntözőrendszer

Meglévő kertbe telepítettünk öntözőrendszert. Az öntözőrendszer földbe helyezése után a gyepet visszaültettük, így 1-2 hét múlva a telepítés nyomai teljesen eltűntek.

Bővebben: 13. kerület, öntözőrendszer

20. kerület

Tereprendezés és gyomtalanítás után új termőföld került a talajra, hiszen a gyepszőnyegnek sem mindegy, hogy milyen minőségű a föld alatta.

Bővebben: 20. kerület

Törökbálint, kertépítés

Törökbálinton teljeskörő felújítást végeztünk. A területet gyomtalanítottunk, öntözőrendszert telepítettünk, majd új termőföld réteg került a talajra. Ezután következett a növények beültetése, majd a gyepszőnyegezés. A végeredmény magáért beszél!

Bővebben: Törökbálint, kertépítés

16. kerület, kertépítés

Budapest 16. kerületben egy alapos gyomtalanítás és tereprendezés után öntözőrendszert telepítettünk, magvetéssel füvesítettünk, ezután pedig beültettük a tulajdonos által kiválasztott növényeket.

Bővebben: 16. kerület, kertépítés

Szigetszentmiklós, öntözőrendszer, gyepszőnyegezés

Szigetszentmiklóson tereprendezés után kiépítettük az öntözőrendszert, beültettük a kiválasztott növényeket, elkészült az autóbeálló térkövezése, és legvégül a gyepszőnyeget is lefektettük.

Bővebben: Szigetszentmiklós, öntözőrendszer, gyepszőnyegezés

Törökbálint öntözőrendszer, gyepszőnyegezés

Törökbálinton egy gyönyörű, örökpanorámás, lejtős telken tereprendezés után lefektettük az öntözőrendszert, majd gyepszőnyeget telepítettünk.

Bővebben: Törökbálint öntözőrendszer, gyepszőnyegezés

Erdőkertes

Tereprendezés után öntözőrendszert és gyepszőnyeget telepítettünk, illetve növényeket ültettünk.

Bővebben: Erdőkertes