18. kerület – kertépítés

18. kerület kertvárosi részén a régi, elöregedett füvet felszedtük, kiástuk az öntözőrendszerhez szükséges árkot, majd telepítettük az automata öntözéshez  szükséges elemeket. Ezt követően leterítettük az új gyepszőnyeget.

18. kerület – öntözőrendszer, gyepszőnyegezés, magaságyás

18. kerületben az elöregedett fák kivágását egy alapos tereprendezés követte, majd öntözőrendszert telepítettünk. A kert végébe kerületek a magas ágyások, az ágyások közti részt kaviccsal szórtuk le, hogy esősebb időben is lehessen zöldséget szedni. A friss termőföldre terítettük le a gyepszőnyeget.

18. kerület – öntözőrendszer, gyepszőnyegezés, magas ágyás

A régi fák kivágása után tereprendezés következett, majd kialakítottuk a magas ágyásokat, öntözőrendszert telepítettünk, behordtuk a termőföldet, elterítettük. Ezután már csak a gyepszőnyeg leterítése maradt hátra.

18. kerület – kerti tó építés

Új építésű kertvárosi részen készítettük el ezt a gyönyörű kertet. A területet gépi munkával egyenletessé tettük, majd kiástuk a kerti tó helyét. A tófólia elhelyezése után elkészítettük a kavicságyat, feltöltöttük a tómedret vízzel, majd beültettük a vízi növényeket.

18. kerület – füvesítés magvetéssel

Gyepszőnyeg helyett a megrendelő inkább a magvetéses füvesítést választotta. Az automata öntözőrendszer segítéségével gyönyörű, tömör pázsit lett a végeredmény.

18. kerület – gyepszőnyegezés

Tereprendezés után kiépítettük az automata öntözőrendszerhez szükséges csőrendszert, friss talajjal töltöttük fel a kertet, majd beültettük a növényeket és leterítettük a gyepszőnyeget.

Szeretne Ön is harsogóan zöld gyepet?

Olvassa el az előnyeit IDE kattintva!