Sziklakert

A természetesen kialakított sziklakert úgy hat, mintha a természetből a kertbe tettünk volna egy táj részletet. A sziklakerti növények nem túl igényesek, ezért könnyen kialakíthatjuk a nekik való környezetet. A sziklakertek a színes virágaikkal és leveles növényekkel egész évben pompás látványt nyújtatnak. A kerttervezés folyamán, illetve a kert felújításnál ne feledkezzünk meg a sziklakert kialakításának lehetőségéről sem.

Tovább

Bemutatjuk néhány munkánkat

Az elmúlt 20 év alatt számos kertet készítettünk el az egészen apró 50 négyzetméterestől kezdve a közepes 300-500 négyzetméteresen át az hatalmas több ezer négyzetméteresig. A galéria gombra kattintva megnézhet néhányat munkáink közül.

KÉPGALÉRIA
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Kertépítő és környezetgazdász vállalkozóként lehetőségem nyílt az elmúlt 20 év alatt, hogy vizsgáljam a környezet és a kert kapcsolatát. A környezeti tényezők nagy hatást gyakorolnak a kertre, melynek tudatos tervezésével kellemes egyensúly jön létre ember és természet között. A kert a manapság felgyülemlett stresszhelyzeteinkben olyan hellyé vált, ahol akár már egy félóra alatt felüdülhetünk, és így harmóniába kerülhetünk önmagunkkal is. Kollégáimmal segítünk Önnek, hogy kertjét barátságos otthonná varázsoljuk, ahol szívesen tölti majd szabadidejét.

Molnár Katalin kertészmérnök, környezetgazdász

Moka-Kert, a kert lakberendezője