Az automata öntözőrendszer előnyei közül talán a legfontosabb, hogy a vezérlőegység beállításától függően hajnalban és/vagy késő este öntöznek a szórófejek a beprogramozott időnek megfelelően. Az eső és fagyérzékelő kikapcsolja a vezérlőegységet, amennyiben el kezd esni az eső vagy fagypont alá hűl a levegő.

Az automata öntözőrendszer célja tehát összefoglalható a hatékonyságában. Időt, pontosabban szabadidőt biztosít Önnek úgy, hogy a kertjében lévő időigényes munkát elvégzi a legkevesebb vízfelhasználás mellett.

Képzelje el, hogy egy fárasztó nyári hétköznap után nem a kikapcsolódás és a pihenés várja, hanem a növények locsolása. Most képzelje el, hogy ugyanezen a nyári hétköznapon hazaér a munkájából, és a harsogóan zöld kertje fogadja, amelyet élvezhet. Képzelje el, hogy gondtalanul nyaralhat, nem kell szomszédtól vagy családtagtól szívességet kérnie.

Az automata öntözőrendszer nem igényel semmilyen felügyeletet, amennyiben eső- és fagyérzékelővel is felszereljük. Bármely ismert öntözési megoldás töredékét fogyasztja, hiszen pontosan oda és pontosan annyit öntöz, ahova és amennyit kell. Az automata öntözőrendszert akár éjszakára is időzítheti, így kisebb a párolgási veszteség, tehát még több vizet spórol.

Az automata öntözőrendszerrel felszerelt kertben a porlasztott víz hatására kevesebb a szálló por és a pollen, ezért az allergiával küszködőknek igazi felüdülést jelent. Az automata öntözőrendszertől nem csak egészségesebb és szebb lesz a kertje, de az ingatlana értékét is növeli.

Ön, mint háztulajdonos, biztos mindig arra törekszik, hogy a háza és a kertje egyre szebb és kényelmesebb legyen, ahol értékes szabadidejét eltöltheti. De alig hiszem, hogy ezt az értékes szabadidőt locsolással szeretné tölteni, ráadásul mindezt nem hajnalban szeretné, ami a legideálisabb időpontja a víztakarékos öntözésnek. Márpedig egy átlagos 200-300 négyzetméteres kert vízigénye locsolással 1-2 óra naponta. Ezt az 1-2 órát valóban a növények öntözésével töltené vagy inkább a családjával, hobbijával, pihenéssel?

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon a következő telefonszámon:

Molnár Katalin

06 20 946 7016