A klasszikus pihenőkert védett övezet, ahol egy fárasztó nap után kipihenheti magát. Lehet a ház kiterjesztése is, szabadtéri szoba, ahol nem háborgatja senki. Létrehozhatunk elbújásra alkalmas kis zugokat is, ahova félrevonulhatunk a kedvenc könyvünkkel (laptopunkkal).

A magasra nőtt sövény vagy a zárt kerítés kirekeszti a kíváncsi tekinteteket, így minden figyelmünket a kert szépségére fordíthatjuk. Klasszikus pihenőkert elképzelhetetlen egy kényelmes ülő alkalmatosság nélkül: ez lehet fából készült kerti pad vagy rattan ülőgarnitúra. A pihenőhely közelébe ültethetünk futórózsát, amely a nyári estéken csodás illatával kápráztat el.

A harsogó zöld gyepszőnyeg a színével, a formára nyírt bokrok és sövények alakzatukkal pihentetik meg szemünket. Tovább fokozhatjuk a megnyugvásra való törekvésünket apró, hangulatkeltő elemekkel, mint egy kis méretű szobor, egy szokatlan anyagból készült kültéri dísztárgy, egy csobogó. A klasszikus pihenőkertben télen is gyönyörködhetünk, hiszen a zúzmarás gyep, hóval fedett ágak felemelő látványt nyújtanak.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon a következő telefonszámon:

Molnár Katalin

06 20 946 7016