A modern stílusú kertben a formatervezett építészi megoldások lelhetőek fel. Minimalista stílusúnak is gyakran nevezzük, hiszen jellemzőek a letisztult formák, a nemesacél és a beton használata.

A térelválasztóként funkcionáló sövény és a lomblevelű örökzöldek ültetésével egész évben látványos kertben gyönyörködhetünk. A szigorú mérnöki pontosságot látványos szoliter növénnyel lágyíthatjuk.

Jellemző a modern kertre a hatalmas zöld felület, melyet legegyszerűbben gyepszőnyeg telepítésével érhetünk el. A szabályos mértani formavilág remekül kiegészíthető a légiesen könnyed megjelenésű bambusz- vagy nádfajokkal. A modern, minimalista stílusú kertet általában ridegnek tartják, hiszen túl szabályosak a formák. A sövény és a gyepszőnyeg makulátlan kinézete rendkívüli gondoskodást igényel. Ezzel azt is feltételezhetnénk, hogy csak és kizárólag munkát ad nekünk a kert, pedig a modern kert a jól megérdemelt pihenésre is alkalmas. A szoliter növények és az évelők rendkívüli nyugalmat árasztanak. A gyönyörű medence partján pedig formatervezett napozóágyakon ejtőzhetünk egy hosszú nap után.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon a következő telefonszámon:

Molnár Katalin

06 20 946 7016